Plast som bæredygtigt materiale

Genanvendelse af plastik er mere aktuel end nogensinde, og i DermaPharm har vi konkrete miljømål for genanvendt plast. Vores 2020-mål er at opnå 10-15% genanvendt plast eller anden bæredygtigt materiale i vores emballager, og vi arbejder målrettet med at indfri vores mål. Lige nu producerer vi bl.a. vores egne Derma-solprodukter i x% genanvendt plast.  

PCR betyder egentlig bare ’post consumer recycled’. Så flasken er lavet af plastikgranulat fra genbrugte flasker. Al plast kan reelt genanvendes, men PCR er genanvendt. Dvs. plasten har været i handlen tidligere og er blevet omsmeltet til ny plast. 

#reuse #recycle #rethink

Plast i havene er et stigende problem for mennesker og miljø. Og den udvikling skal vendes. DermaPharm ønsker at bidrage til at løse den miljømæssige udfordring og gøre en miljømæssig forskel. 

VERDENSMÅL NR. 14:
Livet i havet^Delmål 14: Inden 2025 skal alle former for havforurening forhindres og væsentligt reduceres, især forurening foårsaget af landbaserede aktiviteter, herunder havaffald og forurening af næringsstoffer.